Selectieve synchronisatie gebruiken in Dropbox

How Use Selective Sync Dropbox

hoe je dropbox vertelt om een ​​map niet te synchroniseren Om verschillende pc-problemen op te lossen, raden we Restoro PC Repair Tool aan: Deze software herstelt veelvoorkomende computerfouten, beschermt u tegen bestandsverlies, malware en hardwarefouten en optimaliseert uw pc voor maximale prestaties. Los pc-problemen op en verwijder virussen nu in 3 eenvoudige stappen:
  1. Download Restoro PC Repair Tool die wordt geleverd met gepatenteerde technologieën (patent beschikbaar hier ).
  2. Klik Start scan om Windows-problemen te vinden die pc-problemen kunnen veroorzaken.
  3. Klik Repareer alles om problemen op te lossen die van invloed zijn op de beveiliging en prestaties van uw computer
  • Restoro is gedownload door0lezers deze maand.

Cloud opslag services zijn de nieuwste trend als het gaat om het veilig houden van uw dossier. Hiermee kunt u bestanden online houden, zodat u uw harde schijf niet met te veel gegevens hoeft te vullen.



diablo 2 lag windows 10

Er zijn veel cloudopslagservices, waarvan er een is Dropbox , en het is eigenlijk een van de beste diensten in zijn soort, en het is zelfs tot op zekere hoogte gratis.

Omdat onze opslag echter beperkt is, zowel fysiek als in de cloud, willen we niet dat al onze bestanden worden gesynchroniseerd, slechts een paar.



Met Dropbox kun je zo'n lijst maken met een functie genaamd Selectieve synchronisatie . Als je een Dropbox Plus-, Dropbox Professional- of Dropbox Business-gebruiker bent, Slimme synchronisatie is in plaats daarvan beschikbaar.

Hoe kan ik selectief synchroniseren in Dropbox?

Zorg er allereerst voor dat je de Dropbox-app op je pc hebt geïnstalleerd, aangezien de functie Selectieve synchronisatie niet toegankelijk is vanaf de Dropbox-website.



  1. Klik op de Dropbox-pictogram in uw systeemvak of menubalk
  2. Klik op je profielfoto
  3. Selecteer Voorkeuren ...
  4. Selecteer Synchroniseren
  5. Klik Selectieve synchronisatie ...
    • Er verschijnt een lijst met al uw gesynchroniseerde gegevens
  6. Schakel de selectievakjes uit naast een bestand of map die u niet langer hoeft te synchroniseren
  7. Selecteer als u klaar bent Bijwerken

Dropbox Selectieve synchronisatie

Elke map die je hebt uitgeschakeld, wordt niet langer gesynchroniseerd met Dropbox, net als de submappen die ze bevatten. Wat je ook uploadt naar de Dropbox-app, het wordt alleen online opgeslagen en is toegankelijk via dropbox.com, waardoor je persoonlijke opslagruimte bespaart.


Op zoek naar een geweldig alternatief voor Dropbox? Bekijk onze topkeuzes!




Wat gebeurt er als ik een map uitschakel die wordt gedeeld?

De niet-aangevinkte map wordt niet meer met uw computer gesynchroniseerd, en de submappen ook niet.

civ 5 start niet

Je blijft nog steeds lid van die gedeelde map en deze is nog steeds beschikbaar in je account op dropbox.com. De gedeelde map blijft ook beschikbaar voor andere leden van die map.

Als je jezelf uit die gedeelde map wilt verwijderen, hoef je alleen maar de gedeelde map van de Dropbox-website te verlaten. Als u de eigenaar bent, kunt u het delen eenvoudig ongedaan maken.

Heeft deze truc je geholpen om ruimte op de harde schijf te besparen? Laat ons weten hoe nuttig deze handleiding was in de opmerkingen hieronder.

GERELATEERDE ARTIKELEN DIE U MOET BEKIJKEN: